0773-730-527
Ady Endre/34 (Centru)
L-V: 10-18; S:10-13
0773-730-556
Transilvaniei/8 (Rogerius)
L-V: 11-19; S:10-13
0770-442-574
Nufarului/30
(Lotus Center)

L-D: 10-22
0
COSUL MEU
Cosul este gol
La orice achizitie de minim 300 RON,
transportul este GRATUIT!
Comenzi online: 0771-464-304 L-V: 10-18
DESPRE NOI REDUCERI SERVICII OUTLET SFATURI ARTICOLE MARCI CONTACT
0
Cosul este gol
PRODUSELE Biciclete Piese Intretinere Accesorii Echipamente Fitness Nutritie Articole iarna Articole inot Multisport Articole pentru copii Outdoor Skate Suporti masina Produse second

RETUR

Politica de retur

Serviciul de retur este valabil atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de pe www.freestyleport.ro.
Pentru a beneficia de acest serviciu, produsul trebuie sa se incadreze in conditiile de retur mentionate mai jos.
Returul se poate face in maxim 14 zile calendaristice de la data ridicarii/primirii produsului.

Cererile de retur sosite dupa 14 de zile calendaristice nu sunt luate in considerare.


Adresa de retur, indiferent de metoda de transport aleasa initial este: Magazin Freestylesport 2, str. Transilvaniei nr.8, Oradea.


Cum se face returul:

Prin serviciul de curierat agreat si trebuie sa contina mentiunea ‚FRAGIL’.
Te rugam ca in momentul expedierii sa mentionezi in interiorul pachetului datele referitoare la comanda initiala, cod comanda, numele complet, adresa si numarul de telefon, un cont bancar (IBAN= Fiecare cont curent are un numar unic de identificare, format din 24 de caractere), precum si problema sesizata. O descriere amanuntita a situatiei care a dus la incident ne-ar fi de mare ajutor in elucidarea problemei.


In cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate integral de catre cumparator. Plata transportului tur/retur nu intra in obligatia Freestylesport.

Returnarea banilor:

In cazul in care sunt respectate conditiile de retur, Freestylesport (SC MAHATARA SRL) se angajeaza sa returneze beneficiarului suma achitata pentru produsul returnat, in maximum 30 zile de la receptionarea produsului de catre vanzator. Costul transportului nu intra in calculul returnarii banilor. Returul banilor se face doar prin ordin de plata in contul pus la dispozitie de client.


Conditii generale pentru retur:


Conditiile de retur specifice anumitor categorii de produse:

 1. Produsele din urmatoarele categorii pot fi returnate daca nu au fost folosite si au eticheta si/sau alte elemente de identificare atasate:
  Produsele din categoria biciclete, piese, accesorii si echipamente;

 2. Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

  1. Produsele din categoria biciclete, piese, accesorii si echipamente care au fost folosite si/sau nu au alte elemente de identificare atasate;

  2. Produse aduse pe “comandă specială” (COMANDA SPECIALA este definita ca fiind lista de produse comandate de catre Beneficiar si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar daca unul sau mai multe dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.);

  3. Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat;

  4. Etichetele de identificare ale produsului sau ale ambalajului sunt deteriorate sau lipsesc;

  5. Piesele sau accesoriile care au fost montate sau folosite, produsele care prezinta urme de utilizare (zgarieturi pe talpa, urme de calcar, etc.);

  6. Bicicletele, piesele, accesoriile si echipamentele din categoria Biciclete SH sau Echipamente SH.

 

AM CITIT ACEST ACORD SI ACEASTA DECLARATIE DE RASPUNDERE SI AM INTELES IN TOTALITATE CONTINUTUL LOR. AM INTELES, DE ASEMENEA, CA ACESTA REPREZINTA O DECLARATIE DE RASPUNDERE CUPRINZATOARE, ATAT PENTRU PERSOANA MEA, CAT SI PENTRU COPIII MEI MINORI SI PENTRU ORICINE ALTCINEVA CARE S-AR PUTEA FOLOSI DE PRODUSELE ACHIZITIONATE DE MINE DE LA WWW.FREESTYLESPORT.RO.

FREESTYLESPORT RECOMANDA CU TOATA CONVINGEREA CA, IN TIMPUL PRACTICARII CICLISMULUI, UTILIZATORUL SA FOLOSEASCA INTOTDEAUNA ECHIPAMENT DE PROTECTIE ADECVAT, ACESTA INCLUZAND CASCA, GENUNCHERE, COTIERE, IMBRACAMINTE DE CICLISM (EX. MANUSI) (DUPA CAZ SI APARATOARE PENTRU COLOANA, OCHELARI DE PROTECTIE). DATI-VA INTOTDEAUNA CU BICICLETA IN LIMITA ABILITATILOR VOASTRE.