0773-730-527
Ady Endre/34 (Centru)
L-V: 10-18; S:10-13
0773-730-556
Transilvaniei/8 (Rogerius)
L-V: 11-19; S:10-13
0770-442-574
Nufarului/30
(Lotus Center)

L-D: 10-22
0
COSUL MEU
Cosul este gol
La orice achizitie de minim 300 RON,
transportul este GRATUIT!
Comenzi online: 0771-464-304 L-V: 10-18
DESPRE NOI REDUCERI SERVICII OUTLET SFATURI ARTICOLE MARCI CONTACT
0
Cosul este gol
PRODUSELE Biciclete Piese Intretinere Accesorii Echipamente Fitness Nutritie Articole iarna Articole inot Multisport Articole pentru copii Outdoor Skate Suporti masina Produse second

MODALITATE DE PLATA

Modalitati de plata

 

Scopul nostru este sa aveti marfa comandata in cel mai scurt timp. In cazul in care sunt produse care nu se afla in stoc, veti fi anuntat inainte de expedierea pachetului prin email sau telefonic.

Timpii de livrare se aplică din momentul confirmării comenzii, exceptând zilele nelucrătoare si pot varia de la 1 zi la 5 zile lucratoare. In perioadele de sarbatori sau in cazul problemelor meteo, perioada de livrare se poate prelungi (Paste, Craciun, Black Friday,situatii meteo,etc). Termenul de livrare se ia in considerare din momentul transmiterii coletului catre agentul curier, nu de la lansarea comenzii.

Posibilitatea deschiderii coletului la livrare nu este momentan disponibila.

 

Pentru a achita produsele comandate de la FREESTYLESPORT aveti la dispozitie mai multe optiuni:

 

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

 

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

 

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, FREESTYLESPORT foloseste platforma Netopia mobilepay.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati Netopia mobilepay.

 

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata mobilepay. FREESTYLESPORT nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

 

 

 

Folosind CardAvantaj beneficiezi de oferta in curs!

 

 

Inainte de plata prin Card online va rugam sa asteptati confirmarea disponibilitatii produsului comandat!!!!!!

 

 

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme/finala emise de FREESTYLESPORT, in urma confirmarii comenzii.

 

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos.

In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului trebuie prezentata stampila firmei sau o imputernicire semnata.

 

Nume firma: SC MAHATARA SRL

Cont lei: RO85INGB0000999904993329, deschis la ING Bank N.V. Amsterdam Sucursala Oradea

Cod unic inregistrare: RO15837590

Confidentialitatea datelor personale

Datele dumneavoastra sunt strict confidentiale si vor fi folosite numai pentru a onora comenzile de pe acest site.

Daca trimiteti intrebari sau scrieti review-uri atunci va aparea pe site numele dvs. si localitatea din care sunteti. In momentul in care trimiteti o intrebare sau un review automat sunteti de acord cu aceasta conditie.

 

Declaratie de raspundere

FREESTYLESPORT NU ISI ASUMA RESPONSABILITATEA pentru accidente, daune sau alte prejudicii rezultate in urma posesiei sau utilizarii vreunuia dintre produsele pe care le-a expediat, din ORICE motiv, inclusiv urmatoarele (desi nu limitat la acestea): uz necorespunzator, defecte de proiectare sau productie, asamblare incorecta sau necorespunzatoare, avarii in urma expedierii sau manipularii. Cumparatorul si/sau utilizatorul va consimti in momentul achizitionarii vreunui produs de la www.freestylesport.ro ca nu va invinovati nici unul dintre angajatii, reprezentantii ori activele www.freestylesport.ro. Cumparatorul si/sau utilizatorul isi va asuma intreaga repsonsabilitate pentru a obtine si a se folosi de echipamentul de protectie necesar, in conformitate cu recomandarile producatorului. Aditional, cumparatorul/utilizatorul va accepta ca ciclismul, in orice fel ar fi el practicat, este o activitate inerent periculoasa din care pot rezulta accidentari serioase, chiar moartea, si va accepta sa isi insuseasca instruirea si supervizarea, precum si toate materialele de siguranta, necesare practicarii acestor activitati. www.freestylesport.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru nici una dintre eventualele greseli de tipar ce apar pe aceasta pagina web.

Fotografiile produselor afisate au caracter orientativ/informativ si pot contine diferente/accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Aceste conditii de raspundere si garantie se pot schimba fara o notificare prealabila.