0773-730-527
Ady Endre/34 (Centru)
L-V: 10-18; S:10-13
0773-730-556
Transilvaniei/8 (Rogerius)
L-V: 11-19; S:10-13
0770-442-574
Nufarului/30
(Lotus Center)

L-D: 10-22
0
COSUL MEU
Cosul este gol
La orice achizitie de minim 300 RON,
transportul este GRATUIT!
Comenzi online: 0771-464-304 L-V: 10-18
DESPRE NOI REDUCERI SERVICII OUTLET SFATURI ARTICOLE MARCI CONTACT
0
Cosul este gol
PRODUSELE Biciclete Piese Intretinere Accesorii Echipamente Fitness Nutritie Articole iarna Articole inot Multisport Articole pentru copii Outdoor Skate Suporti masina Produse second

GARANTIE SI SERVICE

GARANTIA PRODUSELOR

Termenul de garantie pentru biciclete este de 24 luni de la data cumpararii si se refera la defectiuni de fabricatie.Termenul de garantie pentru cadre si furci variaza intre 6-24 de luni. Termenul de garantie pentru piese si accesorii pentru biciclete este de 30zile, in functie de garantia oferita de producator. Termenul de garantie pentru produsele second hand vandute si livrate de catre www.freestylesport.ro (SC MAHATARA SRL) este de 12 luni de la data achizitionarii sau livrarii. Pentru a beneficia de garantie, produsele trebuiesc insotite de bonul fiscal sau factura fiscala emisa la cumpararea produsului si de certificatul de garantie pentru biciclete, cadre si furci. Fara aceste lucruri se pierde garantia.

Pentru a se putea determina cauza defectiunii piesele trebuiesc analizate in service-ul din Oradea, str.Ady Endre nr. 34 sau Oradea, str. Transilvaniei nr. 8, Magazine FREESTYLESPORT.

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul trebuie sa respecte instructiunile de folosire si normele ce trebuiesc cunoscute de cumparatorii de bunuri în conformitate cu prevederile legale. Produsele beneficiaza de garantie in baza legii nr. 449/2003, modificata prin - O.U.G. nr. 174/2008 publicată în MOF nr. 795 din 27/11/2008.

Unitatea de deservire prin care se asigura reparatiile in termenul de garantie pentru produsele vandute si livrate de catre FREESTYLESPORT este numai FEESTYLESPORT, Oradea, str. Ady Endre nr. 34 sau Oradea, str. Transilvaniei nr. 8.MOD DE UTILIZARE:

 

Bicicleta se foloseste de catre o singura persoana, sarcina maxima fiind de 120 kg. Bicicleta se foloseste pe drumuri amenajate sau neamenajate, dar in mod corespunzator cu tipul bicicletei. Nu se fac acrobatii, sarituri etc. deoarece aceste lucruri necesita biciclete speciale, mai scumpe. Exceptie fac bicicletele si piesele care sunt fabricate pentru sarituri, dirt, street, downhill, bmx etc.

La bicicletele cu viteze, varianta de viteze pinion mic-roata dintata mica, respectiv pinion mare-roata dintata mare, nu se recomanda si este interzis.Vitezele se shimba progresiv in timpul pedalarii, dar fara ca pedalarea sa fie in sarcina. In timpul schimbarii este interzisa pedalarea in spate.

Franarea bicicletei se face folosind concomitent ambele frane. Inainte de folosire convingeti-va de eficienta franelor. Pe un drum umed eficienta franelor scade, in acest caz deplasati-va cu grija.

Bicicleta poate circula pe drumurile publice pe timp de noapte, numai in cazul in care este echipata cu accesorii de iluminat.REGLAREA BICICLETEI:

 

Inaltimea ghidonului si a seii se poate regla maxim pana la linia "STOP".

Presiunea in pneuri cca. 4-5 atm.

Reglarea pieselor de bicicleta se face in service-ul nostru.INTRETINEREA BICILETEI:

 

Se recomanda verificarea bicicletei ori de cate ori este nevoie pentru prevenirea defectelor mari si ireparabile. Intretinerea efectuata din timp duce la marirea duratei de utilizare a bicicletei si sigurantei in functionare.

 

Inainte de utilizare verificati:

 

 

Jocul oricat de mic din partile miscatoare, in rotatie ale bicicletei (ghidon, ax central, butuci, pedale) creste exponential la fiecare folosire si duce la deterioararea acestora.

Recomandam remedierea urgenta a defectiunilor in caz contrar se pierde garantia.

Se cere verificarea cat mai deasa a suruburilor si a piulitelor, cu precadere strangerea pedalelor in brate, intrucat defectele aparute din neingrijirea acestora duce la pierderea garantiei.

In cazul schimbarii pedalelor, la montare trebuie avut in vedere ca pedala cu semnul "R" are filet de dreapta si se fileteaza in bratul drept, iar cel cu semnul "L" are filet de stanga si se fileteaza in bratul stang, invers ca cel din dreapta.

Lantul se curata si se unge lunar cu ulei de motor sau cu teflon special.

Bicicleta trebuie curatata ori de cate ori este nevoie.depozitarea ei se va face in locuri uscate, ferite de umezeala.Bicicleta nu se spala cu apa sub presiune, in special in zona furcii, a pinioanelor si a monoblocului.PIERDEREA GARANTIEI:

 

Garantia se pierde in cazul in care:

Garantia nu acopera: janta indoita("8 in roata"), descentrarea rotilor, pana de cauciuc, zgarieturi sau neuniformitatea vopselei sau a cromarii.

Piesele supuse uzurii: sabotii, camera, anvelopa, sa, lant, pinion, dispozitiv angrenaj. Acestea nu reprezinta piese la care se acorda garantie pentru uzura, doar pentru defectiuni de fabricatie.GARANTIA SE REFERA LA PIESE IN URMATOARELE CONDITII:

butuc roata: se schimba daca s-a rupt chuveta, in cazul in care prezinta urme de lovituri,defectiuni la partea filetata,indoirea axului atunci nu se schimba;

INTRETINEREA BICICLETEI NU INTRA IN GARANTIE!!!

 

Reclamatiile se vor lua in considerare numai in cazul prezentarii certificatului de garantie si a facturii de cumparare.

Cauza defectarii o poate aprecia numai service-ul care acorda certificatul de garantie.

Reparatiile care nu intra in garantie se efectueaza CONTRA COST.


In cazul in care ridicati pachetul de la curier si observati ca acesta a fost deteriorat din cauza transportului, va rugam sa faceti reclamatie in aceeasi zi. Nu despagubim/ nu schimbam produsele ce au fost lovite/ zgariate in timpul transportului. Va rugam sa va uitati atent la colet in momentul primirii lui, iar daca observati urme de lovire, de orice natura, va rugam sa consemnati imediat pe documentul de transport, AWB

 

AM CITIT ACEST ACORD SI ACEASTA DECLARATIE DE RASPUNDERE SI AM INTELES IN TOTALITATE CONTINUTUL LOR. AM INTELES, DE ASEMENEA, CA ACESTA REPREZINTA O DECLARATIE DE RASPUNDERE CUPRINZATOARE, ATAT PENTRU PERSOANA MEA, CAT SI PENTRU COPIII MEI MINORI SI PENTRU ORICINE ALTCINEVA CARE S-AR PUTEA FOLOSI DE PRODUSELE ACHIZITIONATE DE MINE DE LA WWW.FREESTYLESPORT.RO.

FREESTYLESPORT RECOMANDA CU TOATA CONVINGEREA CA, IN TIMPUL PRACTICARII CICLISMULUI, UTILIZATORUL SA FOLOSEASCA INTOTDEAUNA ECHIPAMENT DE PROTECTIE ADECVAT, ACESTA INCLUZAND CASCA, GENUNCHERE, COTIERE, IMBRACAMINTE DE CICLISM (EX. MANUSI) (DUPA CAZ SI APARATOARE PENTRU COLOANA, OCHELARI DE PROTECTIE). DATI-VA INTOTDEAUNA CU BICICLETA IN LIMITA ABILITATILOR VOASTRE.