0773-730-527
Ady Endre/34 (Centru)
L-V: 10-18; S:10-13
0773-730-556
Transilvaniei/8 (Rogerius)
L-V: 11-19; S:10-13
0770-442-574
Nufarului/30
(Lotus Center)

L-D: 10-22
0
COSUL MEU
Cosul este gol
La orice achizitie de minim 300 RON,
transportul este GRATUIT!
Comenzi online: 0771-464-304 L-V: 10-18
DESPRE NOI REDUCERI SERVICII OUTLET SFATURI ARTICOLE MARCI CONTACT
0
Cosul este gol
PRODUSELE Biciclete Piese Intretinere Accesorii Echipamente Fitness Nutritie Articole iarna Articole inot Multisport Articole pentru copii Outdoor Skate Suporti masina Produse second

articole
Inceput de sezon

Inceputul de sezon

Biciclete Romet

  Arkus& Romet Group este unul din leaderii pietii de biciclete din Europa,cu o puternica istorie si experienta in piata,de peste 65 de ani. Brandul foloseste cele mai noi tehnologii,intr-un proces constant de inovare si perfectionare,dev

Geometria bicicletei si importanta ei la achizitie

Geometria bicicletei și importanța ei la achiziție Geometria unei biciclete nu se rezumă doar la cadru ci este completată de furcă și roți. Datele publicate de producători sunt valabile numai în cazul bicicletelor gata făcute.

Magazinele locale

Articolul original publicat pe site-ul dirtbike.ro sub titlul "Magazinele locale - merită o şansă?" - Dacă doriți să comentați sau aflați opiinile altora, urmariți linkul Salutare!

Cum sa...

Daca nu sunteti inca cursieristi, iata cum puteti deveni :D

Cum sa...

Iata cum poti sa devii si un mountainbiker :D

Partii de Ski in Romania

Inainte de a pleca la schi cu familia sau prietenii, cu sigaranta ai vrea sa verifici care este situatia in statiunea aleasa. Iata cateva linkuri catre webcam-uri din partiile mai populare din Romania.(sursa: jurnalul.ro)  

Lista cu partiile de ski din Romania

Muntii Carpati ocupa o treime din tara noastra, oare cate partii de ski sunt pe suprafata respectiva? Mai jos gasiti lista cu partiile din tara, la fel si un link catre informatii despre statiuni.